Vår historie

Brattørkaia Sykkel er en et nytt sykkelsenter i Trondheim. Vi har et konsept der driften er bygd rundt et sykkelverksted med meget høyt servicenivå. Sykkelbutikken vår har et velfylt varelager av alt av slitedeler og tilbehør syklisten trenger. I tillegg selger vi gode sykler og elsykler fra Scott og Merida. Gründerne Anders Brun og Øyvind Strømsholm Pettersen har lang erfaring fra sportsbransjen, både som mekanikere og selgere. Vi flyttet inn i lokalene på Brattørkaia 15. mars 2020, da hele Norge stengte ned! På tross av et strabasiøst 1. driftsår klarte vi å bygge oss gradvis opp til der vi er i dag! 


Lidenskapen vår er sykkel. Vi elsker sykkel, og bruker sykkel både til jobb, trening og ritt, men også for rolige turer i marka eller langs kaikanten.

MiljøVi har et brennende ønske om å være et miljøbevisst verksted med nullutslipp og minst mulig fotavtrykk i miljøet. Vår satsing på miljøvennlighet mener vi ingen i bransjen er i nærheten av, hvor vi grundig har satt inn tiltak i hele verdikjeden for å oppnå målet!


Vi har droppet firmabil, og bruker i stedet elektriske lastesykler når vi sykkelverkstedet ut på ved oppdrag! Produktene vi selger veies alle ut fra miljømessig fotavtrykk i sin verdikjede. Sykkelslangene vi selger er blant annet laget av 20% resirkulerte sykkelslanger!

Samfunnsansvar


Vi på Brattørkaia ønsker å skape arbeidsplasser og tilby en fin læringsarena for de som har kommet litt skeivt ut i livet. Vi samarbeider blant annet med Stiftelsen Wacback, der vi stiller som praksisplass/lærested og arbeidserfaringsbedrift.


Les mere om stiftelsen på Wayback.noKvalitet


Vi setter kompetanse hos våre mekanikere høyt, og oppnådde høsten 2020 å bli sertifisert som et Shimano service center! Sykkelreparasjoner er et håndverk som vi gjør alt vi kan for å være best mulige i! Vi kan også skryte av at sykkelverkstedet er Bosch ebike service -sertifisert!